Életrajz

hydro-image1

Kiskorom óta az életem a haj körül forgott…fontam, vágtam és sárral festettem. A körülöttem élők megszokták, - hogy bár 10 évesen még cikk-cakkosan -, de bátran estem neki a hajvágásnak.

A hajszobrászatra mindig is úgy gondoltam, mint egy hobbi. E mellett az ember keres egy megbízható fixen jövedelmező állást, ezért főiskolára jelentkeztem. A tanulás mellett nem jutott időm a „hobbimra” ezért lassan el is felejtettem, hogy mi tesz igazán boldoggá.

Ahogy mélyedtem bele a főiskolai tanulmányokba, úgy távolodtam el a valódi szakmámtól, amivel kapcsolatban a tudásom valljuk be még nagyon gyerekcipőben járt.

Felfoghatatlan volt számomra, hogy valaha fodrász lehetek, de a szüleim és barátaim unszolására 2006-ben jelentkeztem az Alfa Kapos fodrász képzésére, ahol kitűnő eredményekkel szereztem meg a bizonyítványt.

4 éven keresztül Bíróczki Erzsébet mellett tanulóként dolgoztam. Nagyon sokat köszönhetek neki, sok mindenre megtanított, de szerettem volna saját lábamra állni, és önállóan dolgozni.

2008-ban elkezdtem egy bérelt helyiségben dolgozni, ahol egy nagyszerű csapatot ismertem meg, azonban 2014-ben egy pályázati lehetőséget megragadva testvéremmel elterveztük, hogy elindítjuk a saját szépségszalonunkat, ahol nem csak fodrászként, hanem tulajdonosként is jelen lehetek.

A pályázat, a család és a barátok segítségével megnyitottuk a Tatabánya központjában működő Glitter nevű szépségszalonunkat, ahol számos lehetőség várja a szépülni vágyó vendégeinket.

Szerencsésnek érzem magam, mert sikerült megtalálni a legkiválóbb szakembereket, akikkel a munka hobbi maradhat, és akikkel a munkanap szórakozás lehet.

Pályafutásom során számos szakmai továbbképzésen vettem részt, mely hagyományt a jövőben is szeretnék folytatni, ezzel is hozzásegíteni a már meglévő és a jövőbeli vendégeimet arra, hogy minőségi és trendkövető szolgáltatást tudjak nekik nyújtani.