Fodrászat

Tévhitek és tippek a hajjal kapcsolatba:

 

·       Havonta kell vágni a hajat, hogy egészségesebb legyen: a gyakran vágott haj egészségesebbnek tűnik, de a valóság az, hogy a töredezett végnek nincs köze a fejbőrhöz és a hajhagymához. Attól függetlenül, hogy havonta vágatod a hajad, nem fog gyorsabban nőni, de az tény, hogy rendezettebbnek tűnik.

Viszont ha rövid a hajad, vagy frufrud van, akkor érdemes havonta igazítást kérned a fodrászodtól.

·       Gyakori mosás: a hajmosás gyakoriságának kérdése megosztja az embereket. Az igazság az, hogy ha megfelelő samponnal mosod a hajad, a faggyútermelést a mosás gyakorisága nem befolyásolja. Számos egyéb tényező van, ami egyénenként eltérő is lehet. Ha úgy érzed, a hajad zsírossága folytonos, keress fel egy bőrgyógyászt, vagy egy hajspecialista orvost segítségért.

·       Egyenes haj: ha egyenes a hajad kérd meg a fodrászod, hogy vágják rétegesre. Optikailag sokkal dúsabbnak és lazábbnak tűnik a haj szerkezete ezzel az eljárással.

A legfontosabb dolog mégis az, hogy mindig hozzáértő kezek végezzék a hajad formázását. A professzionális olló, a vágás minősége, a megfelelő eszközök és anyagok mind elengedhetetlen kellékei egy jó frizura elkészítéséhez. Ezt a szalonunkban garantáljuk neked.

 

Vágás - Szárítás

Hajvasalás - hajformázás

Hajfestés

Vágás-Szárítás
Hajvasalás
Festés

Alkalmi frizura készítése

Hajhosszabbítás - Hajdúsítás

Alkalmi frizura
Hajhosszabbítás