Hajhosszabbítás – Hajdúsítás

A hajhosszabbítás egy lehetőség, hogy rövidből hosszú, vagy ritka- vékonyszálú hajadból dús hajkoronád lehessen.

Ahhoz, hogy eldöntsük kinek javasolt és kinek nem, mindenképpen fodrász szakértelem kell.

Az érvek és az ellenérvek tömkelegével van tele az internet, azonban ha eldöntötted és rávetted magad bátran keress meg minket.

Egy konzultáció során kiderül, hogy milyen típusú hajra van szükséged, mekkora mennyiségre és milyen technológiával szeretnéd annak a felrakását.

 

 

Hajhosszabbításhoz ajánlott hajmennyiség

  • Rövid, tömör haj hosszabbítása: minimum 130-140 tincs
  • Rövid, vékony szálú haj hosszabbítása: 90-120 tincs
  • Dúsítás: 40-60 tincs
  • Melírozás: 10-20 db tincstől

 

 

Hajfelrakási technikáink

Hőillesztés

Mikrogyűrűs illesztés

A hőillesztés történhet keratinnal, vagy gyantával. Mi a keratinos módszert javasoljuk. Ebben az esetben a beszerzett hajat tincsekre bontjuk, a tincsek végeit pedig bevonjuk a keratinos anyaggal.

 

A saját hajadat soronként leválasztjuk, és az egyformára leválasztott tincsekhez egy speciális gép segítségével hozzáragasztjuk a póthaj tincset.

 

Az eljárás a mennyiségtől függően több órát vesz igénybe, azonban nagyon tartós.

 

Javasoljuk a 3 hónapos hordási időt, hogy a lenőtt hajrész ne csomósodjon össze.

Az egyik legkíméletesebb módszer ha hosszú hajat szeretnél, azonban az egyik legfőbb előnye, hogy gyorsabb mint a keratinos illesztés, a leszedése pedig sokkal egyszerűbb és kíméletesebb.

 

A keratin által összefogott tincseket apró, a hajad színéhez legjobban illő mikrogyűrűk és egy speciális fogó segítségével rögzítik a hajtövekhez. Ezzel a módszerrel a hajat sem vegyszer, sem hő nem éri. Leszedésnél ezeket a mikrogyűrűket összeroppantják, így nem áll fenn a hajtépés esélye.

 

Amennyiben a haj felrakását nem erre képzett szakember végzi el, és a mikrogyűrűk rögzítése nem pontos a póthajtincsek fésülésnél, vagy akár egy gyengébb húzásra is kieshetnek.

 

Megközelítőleg 3 havonta érdemes cserélni.