Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás

Sok szeretettel üdvözlünk honlapunkon! 

Hogy kik is vagyunk mi, és mit szeretnénk Nektek nyújtani a glitter.hu-val? 

Timi vagyok, a glitter.hu megálmodója, fodrász és műkörmös.
Véleményem szerint a szépségszakmában elengedhetetlen a magas minőségű termékek használata, amennyiben minőségi munkát szeretnénk kiadni a kezeink közül. Tapasztalataim szerint azonban a professzionális termékek és eszközök nagyrészt egyszerűek, feketék, fehérek, unalmasak. Én mindig is vadásztam az extrémebb, különlegesebb darabokra, legyen szó egy sminkes ecsetről, porcelán porról, vagy hajszárítóról.
Mi, a glitter.hu csapata, arra törekszünk, hogy a minőségük mellett mindegyik termékünknek legyen valami extra tulajdonsága, ami miatt kitűnik a többi közül. Az a célunk, hogy sziporkázóak, akár extrémek de mindenképp különlegesek legyünk.
Minden terméket amit a glitter.hu oldalán találsz majd, hosszú-hosszú keresgélés után úgy választottuk ki, hogy ugyanezt érezd Te is, aki dolgozol velük, és az is, aki majd magán viseli őket.
Az első márka amit szeretnénk bemutatni Neked és számunkra hatalmas szerelem:

A Glitterbels

Jelenleg az egyik legjobb professzionális műkörmös márka az Egyesült Királyságban. Világszerte széleskörű viszonteladói bázissal rendelkeznek, akik havonta több 10.000 elégedett vevőt szolgálnak ki. Média platformjaikon kimagaslóan növekvő közösséggel rendelkeznek, különleges termékeik és igazán egyedi perspektívájuknak köszönhetően.

Reméljük Te is örömöd leled bennük/bennünk!

Merj kitűnni a tömegből!♥

Az oldal tetejére