Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A rendszer önállóan beállítja a szállítási díj értékét a kosár tartalmának összegétől függően. A kosárba rakott termékek megrendelése a kosár oldal alján található "Tovább a megrendeléshez" gomb megnyomásával kezdeményezhető.

Első lépésként elkérjük adatait, (ha bejelentkezett felhasználó akkor ez szükségtelen) és a szállítási címre kérdezünk rá. Kérjük, figyelmesen nézd át, hogy helyesek-e az ott megjelenő adatok (Szállítási cím, termékek, vásárlási érték...), majd a "Megrendelés elküldése" gombbal küldd el részünkre a megrendelésedet. A megrendelés tényét a következő megnyíló ablakban nyugtázzuk, és emailt küldünk a részedre a megadott email címre.

 A számlák kiállítása távnyomtatással történik, azaz a csomagban vagy postai úton nyomtatott számlát nem küldünk, csak a vásárláskor megadott email címre, PDF formátumban.

 Gondoljunk környezetünkre 

Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra (különösen, de nem kizárólag 0 Ft). Ilyen esetekben a Szolgáltató nem köteles a terméket a Honlapon hibásan feltüntetett áron szolgáltatni. Hibásan feltüntetett ár esetén, Szolgáltató, a rendelés visszaigazolásában vagy azt követően ajánlja fel, a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli-e valós áron a terméket vagy sem.

Az oldal tetejére